کاردرمانی برای کودکان نارس توسط متخصصان کاردرمانی ما در بهترین مرکز توانبخشی اصفهان (کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی رشد) ارائه می شود.

کاردرمانگران به افراد در هر سنی کمک می‌کنند تا از طریق استفاده درمانی از فعالیت‌ها یا مشاغل روزمره در کارهایی که می‌خواهند و باید انجام دهند، مشارکت کنند.

نارس بودن اصطلاحی است که برای نوزادانی که در کمتر از هفته ۳۷ بارداری متولد می شوند استفاده می شود. نوزادان نارس در معرض خطر بیشتری برای عوارض کوتاه مدت و بلندمدت از جمله ناتوانی ها و موانع رشد و رشد شناختی هستند.

تحقیقات جدید نشان داده است که نوزادان نارس نسبت به نوزادانی که بطور کامل به دنیا می‌آیند، با افزایش سن بیشتر به حمایت کاردرمانگر نیاز دارند.

در هفته‌ های اولیه پس از تولد، نوزادان نارس معمولاً به حمایت از تنفس و هضم غذا نیاز دارند.

تا سن ۲ سالگی سن کودک برای در نظر گرفتن نارس بودن آنها اصلاح می شود. اما پس از این سن با کودکان هم سن خود مقایسه می شوند. این بدان معنی است که دسترسی به خدمات درمانی در دو سال اول برای اطمینان از دستیابی به نقطه عطف رشد در صورت لزوم مهم است.

کاردرمانی برای کودکان نارس

در NICU، هدف کاردرمانی همکاری با خانواده ها برای کمک به تقویت رشد فیزیولوژیکی و شناختی نوزاد از طریق تمرین مبتنی بر شواهد است. کاردرمانگران این کار را با فراهم کردن یک محیط فیزیکی برای نوزاد انجام می‌دهند که به رشد بدنش کمک می‌کند، فعالیت‌های مناسب رشد را تسهیل می‌کند و به والدین آموزش می‌دهد که چگونه از کودک خود پس از ترخیص از NICU به بهترین شکل مراقبت کنند.

کاردرمانگران با خانواده های نوزادان نارس همکاری می کنند تا یک برنامه مداخله فردی ایجاد کنند که اولویت های خانواده و نیازهای فردی نوزاد را برای کمک به بهبود مشارکت نوزاد در فعالیت های زندگی روزمره در بر می گیرد.

در NICU، کاردرمانگران ممکن است بر روی مهارت های مختلفی با شما و فرزندتان کار کنند. کاردرمانگران اغلب اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدتی دارند که با کودک شما در جهت رسیدن به آن کار می‌کنند. به راحتی می توانید از کاردرمانگر کودک خود بخواهید تا توضیح دهد که روی چه چیزی با کودک شما کار می کند تا درک بهتری از نحوه تاثیر این کار در درمان او داشته باشد

اگر کودک شما نارس به دنیا آمده است و شما در مورد رشد او نگرانی دارید، ارزیابی کاردرمانی برای کودکان نارس می تواند تشخیص دهد که آیا او از نظر رشد حرکتی ظریف، شناختی حسی و بازی مناسب سن است یا خیر. زمینه هایی که فرزند شما ممکن است بتواند با کاردرمانگر خود روی آنها کار کند به شرح زیر است:

  • به رشد مهارت های حرکتی ظریف مانند گرفتن اجسام کمک می کند
  • کمک به توسعه بازی و مهارت های شناختی
  • بهبود قدرت بازو، مچ دست و دست، هماهنگی و کنترل
  • ارزیابی تجهیزات و اصلاح محیطی در صورت لزوم
  • رشد شناختی از طریق بازی و یادگیری

از نقاط عطف رشد در رابطه با حرکت ظریف، بازی و رشد شناختی آگاه باشید. استراتژی های ارائه شده توسط OT را در برنامه روزانه خود بگنجانید تا از حداکثر مزایای درمانی اطمینان حاصل کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
مشاوره رایگان و رزرو آنلاین نوبت