درمان قطعی لکنت زبان
محققان متخصص در زمینه لکنت زبان معتقدند که علت لکنت زبان پیچیده است. در طول این سالها ، بسیاری از مدلهای توضیحی مختلف در مورد علت لکنت زبان ارائه شده است. یکی از موضوعات مداوم در چندین مدل این بوده است که لکنت زبان ممکن است مربوط به فرآیندهای غیرطبیعی مغز در صحبت کردن باشد. به گفته محققان لکنت زبان ناشی از توسعه ناقص تسلط نیمکره است.
امروزه فرد مبتلا به لکنت زبان می تواند امیدوار باشد که در درمان قطعی لکنت بان ، هم از نظر تغییرات شناختی و هم از نظر رفتاری ، به موفقیت های زیادی دست یابد.
اسکن PET یک روش تصویربرداری عصبی عملکردی است که شایستگی آن در مطالعه ماهیت پویای سیستم عصبی انسان توسط دانشمندان علوم اعصاب به رسمیت شناخته شده و به کار گرفته شده است. این به محققان اجازه می دهد تا جریان خون و سایر تغییرات فیزیولوژیکی در مغز را که به صورت خود به خود یا هنگامی که افراد در حال انجام یک کار خاص هستند ، اندازه گیری کنند.
درمان قطعی لکنت زبان
پس از ارزیابی جامع توسط آسیب شناس گفتار و زبان ، می توان در مورد بهترین روش درمان لکنت زبان تصمیم گیری کرد.
چندین روش مختلف برای درمان کودکان و بزرگسالان لکنت زبان در دسترس است. به دلیل متفاوت بودن مسائل و نیازهای فردی ، روشی – یا ترکیبی از روشها – که برای یک فرد مفید است ممکن است برای فرد دیگر مفید نباشد.
راهکارهای درمان لکنت اگرچه ممکن است بطور کامل نتوانند به درمان قطعی لکنت زبان کمک کنند اما می توانند تسلط بر گفتار را بهبود بخشیده و به بهبود مهارت های فرد در برقراری روابط اجتماعی کمک کنند.
گفتاردرمانی به عنوان درمان اصلی و موثرترین راهکار درمان قطعی لکنت زبان شناخته می شود که با مراجعه به کلینیک گفتاردرمانی رشد در اصفهان می توانید از آن بهره مند شوید.
گفتاردرمانگر به فرد دچار لکنت می آموزد که چگونه از قرارگیری در موقعیت هایی که سبب تشدید لکنت می شوند اجتناب کند. کاهش سرعت حین حرف زدن و کنترل بیشتر بر کلمات حین حرف زدن از جمله راهکارهایی هستند که می توانند به تخفیف لکنت زبان کمک کنند.
از آن جایی که استرس و شرایط روحی نامناسب از عوامل بروز و تشدید لکنت زبان هستند روان درمانی نیز کمک زیادی به مبتلایان به لکنت در کنترل لکنت خواهد کرد.
توصیه به والدین
- با دقت به فرزند خود گوش دهید. هنگام صحبت کردن ، تماس چشمی مناسبی با کودک خود برقرار کنید.
- منتظر بمانید تا کودک کلمه ای را که می خواهد بگوید ، بیان کند. برای تکمیل جمله وارد عمل نشوید.
- زمانی را در نظر بگیرید که بتوانید بدون حواس پرتی با کودک خود صحبت کنید. زمان صرف غذا می تواند فرصت مناسبی برای گفتگو فراهم کند.
- به آرامی و بدون عجله صحبت کنید. اگر به این شکل صحبت می کنید ، کودک شما اغلب همین کار را می کند ، که ممکن است به کاهش لکنت زبان کمک کند.
- تمام تلاش خود را بکنید تا در خانه فضایی آرام و آرام ایجاد کنید که در آن کودک شما در صحبت آزادانه احساس راحتی کند.
- فرزند خود را همانطور که هست بپذیرید، واکنش منفی نشان ندهید یا به دلیل لکنت زبان کودک خود را مورد انتقاد یا تنبیه قرار ندهید چراکه سبب تشدید لکنت در کودک می شود.
- کودک خود را در معرض شرایطی قرار ندهید که احساس فوریت ، فشار یا نیاز به عجله ایجاد می کند یا که باعث می شود فرزند شما در حضور دیگران صحبت کند.
- به جای انتقاد ، فرزند خود را تشویق کنید، بهتر است کودک خود را به خاطر واضح صحبت کردن تحسین کنید تا اینکه توجه را به لکنت زبان جلب کنید.
کلمات مرتبط :
گفتاردرمانی در اصفهان – گفتاردرمانی با بیمه – گفتاردرمانی دولتی – گفتاردرمانی در شاهین شهر – گفتاردرمانی در نجف آباد – گفتاردرمانی کودکان در اصفهان